Wednesday, August 20, 2014

19.08 2014 a.KELL 20.25

Eile päev läbi vihmahoogudega-üks suurem kui teine.Tuul,isegi meil-kohati  väga tugev!
Eile õhtul kell 20.25 sai näha erilist vaatepilti.Peale sadu märkasin aknast imelikku väga kollast valgust.Väljas oli vaatepilt võrratult ilus.Ei saanud alguses aru,kust see nii erkkollane valgus puude latva tekkis.Võtsin fotoka ja jäädvustasin mõned kaadrid.Nii,nagu ikka kõige erilisematel puhkudel kustus fotoka aku.Hea,et need kaadridki sain peale.Meil on kolmelt poolt mets ees,siis läksin suure tee peale uurima,kust selline eriline valgus tuleb ja seal avanes tõeliselt ilus värvide mäng.Vikerkaar,aga mitte tavaline vaid nagu " laiaks venitatud"VÄGA ERILINE.
Ei oskagi sõnades kirjeldada,fotokas toas laadimas.Kui natukenegi akut sain ja uuesti teele läksin oli kõik juba kadunud.
Eilsete tuulehoogude saagiks on langenud vana ploomipuu "Ave"

Läänetaevas
Vaade lõunast

4 comments:

  1. Jah, see valgus oli nii ere, et meil oli terve elutuba oranž. Vikerkaari oleme siin näinud küll, küll, aga sellist kaasnevat valgust ja sädelust mitte.

    ReplyDelete
  2. Meilegi paistis seda pilvealust helendust. Kaunis on see meie august!

    ReplyDelete
  3. Ka mina jooksin ühel õhtul 1,5 maad ja jäin vikerkaart imetlema ja seda üürikest valgust. Lihtsalt olin paigal nagu kits kahe heinakuhja vahel. Kits teab kuidas olla.

    ReplyDelete
  4. 2erilised valgusmängud on osa meie loodusest, kaunis

    ReplyDelete