Thursday, June 2, 2016

SAADA PRUUNIKS TEISEKS JUUNIKS

...See ei ole ainult laulusalmis vaid ka selle aasta võimalus .Kõik kes vähegi on soovinud seda on ka 2.juuniks pruuniks saanud.
Täna kolmas päev meil temperatuur lõuna paiku varjus üle +30C Täna lausa +31,2C ja ei tuuleiiligi.Muru maja eest pooleldi kõrbenud,
Täna oli külalistepäev,armsad külalised nii põhjast,kui lõunast.Sai aiale tiir tehtud,vaadatud üle kõik nupsikud ja iiriseõied,ning kohvilauas jätkus juttu pikemaks.Oleks veelgi pikemaks jätkunud,aga teised aiad ootasid ees.
Ka minu kaunis Ööõis sai õlitatud ja ootab nüüd korralikku alust,et täies hiilguses särada-teda ei häiri ei liigkuivus ega vihmasajud.
Potitasin toodud nupsikud ja Futu imeline kätetöö sai põrandale pandud.Sahmisin ringi ja pildistamine unus täielikult-nii see kiiruga on.Mõned klõpsud siis peale külalisi.
Aitäh kallid sõbrad ilusa ennelõuna eest!
Aed kõrbeb,iirised õitsevad,kuid see õitsemine käib kiirelt.Loodan,et kui nädala pärast Tallinnast tulen näen veel õitsemist.
Esimene roos "Hansaland"näitab õienupus juba värvi ja kasvuhoones on esimesed maasikad valmis ja paar kurki.Kuidagi kiirelt on selle suure kuumaga kõik edenenud.
Loodan,et sellega ikka kogu suvesoojus ei piirdu ja suve jaguks ikka veel pikalt
Kõrbemaastik maja ees
Suur,suur aitäh Sulle Futu,siia on kootud kogu südamesoojus

7 comments:

  1. Mina isiklikult vaatan, et iirised õitsevad tänavu küll aga vähe lahjemalt, kui varasematel aastatel

    ReplyDelete
  2. Et meil alati nii kiire ka peab olema :( aga oli tõesti väga armas ennelõuna. Iirised on ikka võrratud lilled aga pisinumpsikud on ka :D Futu vaip oli tõeliselt toekas ja ilus ja Sinu kook, no see on lihtsalt võrratu :D ja unustasin öelda, et see punase lindiga robiinia nagu kardetud, ellu ei jäänud aga külvatud seemnetest sain 4 titte :)

    ReplyDelete
  3. Tõesti lopsakas kasv sul seal olnud ja roosid juba asutavad õitsema! Loodetavasti oli talv teiekandis armulisem ja roosid ei pidanud päris nullist alustama.

    ReplyDelete
  4. Täname kuningliku vastuvõtu ja kaunite aiaelamuste eest. Võrratud, võrratud iirised künkanõlval ja peene maitsega kokku seatud kuivalembeste kaitseala.:)

    ReplyDelete
  5. Kõik on edenenud vaadamata kõrbekuumusele ja kuivale lausa silmnähtavalt.Nii ka roosid,kuid 3 roosi on kahjustatud ja kastan ja ootan,et ikka jääksid ellu.Kui jaanipäevaks midagi targemat ei ole siis tuleb 3 roosi välja vahetada kahjuks.Teised on ilusad ja isegi väga ilusasti selle talve üle elanud.Kakjustustega on just kõik minu kollaseõielised,ju on nad siis teistest nõrgemad.

    ReplyDelete
  6. Iirised on ikka võrratudd. Seda huvitavat puuskulptuuri olen näinud ühes teises blogis;)

    ReplyDelete
  7. Nii toredalt palju iiriseid :) ja see mõnus kurk seal kasvuhoones paneb küll suu vett jooksma ;)

    ReplyDelete