Wednesday, April 26, 2017

KAUA TULNUD KAUNIKENE!

Võin vist tänasega oma saxifragade tellimissaaga lõppenuks lugeda.Pakk teel 16 päeva ja täna läbi pideva helistamise ja ka ausalt öeldes "kurja häält "tehes meie Smartpostis jõudis pakk täna lõunaks õnnelikult kohale.
Saksapoolne isiklik suhtlus,kui pakk Eestisse jõudis oli üllatavalt hea ja saadeti igasugu väljavõtteid teekonnast KUNI Eestini,siis kogu informatsioon korraga katkes.Eile veel uuris mailitsi H.M Schmidt isiklikult kuidas pakiga on ja väga muretses.Õnneks mul tütar lastega siin ja sain kirjavahetuses kasutada profesionaalse tõlgi abi,sest kõik kirjad saksa keeles.
Kõiki minu soovitud sorte ei olnud,aga oli asendatud enam-vähem sarnastega.Kahjuks "Maria Callas"oli ka asendatud "Kathleen"iga.Nüüd vaja arve ära maksta ja kirjutada Flora Montanasse vastus taimede kohalejõudmise ja seisundi kohta ja loomulikult tänade suurepärase pakendamine eest.
Taimed olid pakendatud ideaalselt ja tänu sellele peaks nendega kõik korras olema,Kastsin neid,sest olid purukuivad ja panin praegu jahedasse kasvuhoonesse kosuma.Kui ilm päikest hakkab näitama,siis kolin lihtsat kuhugi viludasse.
Istutamisega ootan,sest tervis loksub endiselt ja täna selgus,et vas.paranasaalõõnes on meeletu tsüst tekkinuda sellest ka nii pikaldane jama. Reedel lähen kompuutrisse ja siis selgub,kas jookseb ise tühjaks või tuleb opile minna.Nii,et minu kevad jääb pikalt vinduma koos ilmaga.

Paki avades saepuru sees taimed
Saepuru all ,külgedel,kui peal paksu kihina
saepuru enamus eemaldatud

7 comments:

  1. Taimesaaga on seega õnnelikult lõppenud. Soovin nüüd küll kogusüdamest, et ka tervisega asjad korda läheksid. Hoian pöialt, et ei peaks opiga lõpetama. Kallid sulle.

    ReplyDelete
  2. puhas rõõm, et nad nüüd kenasti on koju jõudnud.
    Tervise osas saan vaid kiiret tervenemist ja terveks jäämist soovida! Kallistused!

    ReplyDelete
  3. Soovin ka kiiret tervenemist ja tore, et taimed ikka lõpuks kohale jõudsid..

    ReplyDelete
  4. Tore, et taimedega nii on, lõpp hea, kõik hea.
    Kiiret tervenemist, haige on kehv olla. Loodetavasti laheneb kõik iseenesest

    ReplyDelete
  5. Hea, et taimed ikka kaunikestena kohale jõudsid selle pika ootamise peale. Ja hea tervise soovid ka minu poolt!

    ReplyDelete
  6. Vastupidavad taimed tõesti, 16 päeva kastis pole nali.
    Rahvasuu soovitaks kapsakompressi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete