Sunday, October 22, 2017

ÖÖKÜLMAD JA BLOGIPRINT

Esimene öökülm meil sellel sügisel oli 20 oktoobri öösel,kui temperatuur langes õhus -1.6C.See ei teinud aias küll mingit muutust.Kaks järgnevat ööd langes temperatuur juba õhus -5C piirimaile ja tänaseks on horetnsiate õied võetud ja ka enamus suurelehistel lehed lontis.Endiselt on aga tammilehine veel triksis-traksis.
Suhkrurooside pilte ei ole aega olnud teha,siis täna sai paar klõpsu keskpäeval ajaloo jaoks hortensiatest tehtud.
Sain kätte ka oma Norrareisi blogiprindist tehtud raamatu,selleks ka blogis nii põhjalik reisikirjeldus.Eelnevast kahest Itaaliareisist olid juba raamatu näol reisikirjeldused olemas ja mulle tundus väga hea reisimeenutus ja Norra reis oli ka kindlalt sellist jäädvustamist väärt.
Tervest blogist ei ole näinud vajadust printi teha,aga kahju,et varasematest reisidest ei ole ise selle peale tulnud.Ja õigemini on selle idee autor tütar,kelle reisiblogist sündis 2 Itaalia reisiraamatut kohe peale reisi koos isiklike mälestustega.Käisime ju koos reisil ja ühised mälestused.
Lõpetuseks veel üks hea tordisoovitus meie kandi rahvale. (FB ka koduleht)imemaitsev ja imeilus,hoopis teised maitsed,kui Eve-Kati tortidel.Seekord siis kohupiima toorjuustukook.Hea,kui on valikuvõimalusi ja pean ka millalgi veel tema šokolaadikooki tellima.

Alpikannid hortensiavarjus külmast puutumata
Tänahommikune seis
Tammilehine endiselt traksis!
Minu Norrareisi blogiprindiraamat
Vaatamata väikestele piltidele on pildikvaliteet rahuldav
Kahe eelmise aasta Itaaliareisi blogiprindid
Tordireklaami ka!

3 comments:

  1. Selline raamat on väga hea mälestus. Öökümad jaaed on meil enam-vähem samad, no -3 tegi ka selle töö ära :)

    ReplyDelete
  2. Jah, tali tuleb. Iseasi, mida kaasa toob...Eelmise aasta iirikas oli üsna ok, hävitas teo- ja nälkjarahva ikka väga põhjalikult ära ning kütma ka väga hullult ei pidanud.

    ReplyDelete
  3. Meil olid siiani külmad tagasihoidlikud, aga tänane -4,3 oli juba päris korralik, maapind on kergelt külmunud.
    Paberkandjal on kõik raamatud palju etemad kui arvutis.

    ReplyDelete