Saturday, June 2, 2012

IKKA AINULT IIRISED -2

DELIRIUM
BROADWAY BABY
DOROTHEA
LILLIPINKPUT
GURU
TANTRUM

4 comments:

  1. On nad ju ikka tõelised südametemurdjad:)

    Sul on nende tarvis tuulte eest kaitstum koht, seepärast nad nii varased ongi, mul läheb veel pisut-pisut aega. Seni imetlen Sinu omi.

    ReplyDelete
  2. Kaunid pildil, tegelikkust ei kujuta ettegi. Minu jaoks midagi suursugust ja tunduvad palju hoolt vajavad jne, seepärast piirdun jätkuvalt vana sinise ja kollase ja pruuniga:)
    Mulle kõige lähemal kasvatab iiriseid Margus Maripuu, aga tema omigi põhiliselt albumist näinud, äkki sel aastal õnnestub natuuris ka!

    ReplyDelete
  3. Iiristel on enamasti väga meeldivad peened lõhnad. Kuidas on nende kõige uuemate sortidega - kas lõhn kipub vähenema koos seeliku kohevamaks muutumisega?

    ReplyDelete
  4. Õhtast. Ma sain jälle "tükiga" hakkama. Nimelt nägin, et Hansaplantis on 15% allahindlust ja mul oli seal üks rodo veel silmapiiril. Läksin siis kaema ja ma siis nägin, et kaks Ledikanenset oli ka veel olemas. Hind oli 15,55, aga kui veel 15% alla ka saab, siis on ju veel odavam. See oli sela heitleheliste juures, kus rodod on kõrgemale tõstetud nende metallist aluste peale. Need olid eesservas.
    Mul on see aasta asi ikka üle käte läinud. Aga tegelikult oli mul ka plaan, sest ma kogusingi sügisel ja talvel just selleks kevadeks raha. Eks nüüd peab siis jälle uueks "hooks" koguma hakkama.

    ReplyDelete