Tuesday, February 19, 2013

SÕBRAD

Kuigi olen neid kirunud tekitatud kahjude tõttu,aga ilma nendeta oleks talv ka igav ja kurb.Loodus on juba nii omane oma faunaga ,et ilma nendeta kohe ei saa ja ausalt öelda ei taha ka! Nii linnud kui loomad ootavad oma kõhutäit.On tekkinud lausa kohustus,kitsekesed on arvestanud oma kindla kõhutäiega.Olen neid jälginud ikka aastaid ja ka söötnud.Nad on minu kojujõudmise kellaaja endale selgeks teinud ja nii kui koju jõuan , siis on kohe kohal. Viin neile kollase 3 l ämbrida vilja (nisu,kaer,oder)Seda kollast ämbrit nad armastavad ja kuidas veel!Liiguvad minuga koos söötmiskoha juurde 1-2 m vahega.Täna otsustasin,et võtan fotoka ka enne kaasa ja vaatan ,kas lubavad lähedalt pildistada(mul suurt zuumi ei ole).Aga oh ei,midagi võõrast kaasas ja kohe ettevaatlikumad ja hoiavad suuremat distantsi.Kolm julgemat ikka tulevad uudistama, teised igaks juhuks puude varjus.
Aga pildid siin:
Kas tõid juba midagi?
Sööjaid igast ilmakaarest

4 comments:

  1. Jah, räägi, mis tahad, nad on tõepoolest ilusad.
    Aga teil on nii vähe lund, ma just eile pildistasin kitsi, nad on siin kõhuni lumes ja liikumine seetõttu väga vaevaline. Hea, et meil siin hulkuvaid koeri pole

    ReplyDelete
  2. Sa pead vist hakkama iga päev fotokaga käima, kui portreepilte tahad teha.

    ReplyDelete
  3. Loodusfoto konkurss käib!

    ReplyDelete
  4. Sõbrad on nad jah. Eks lapsed teevad ka vahel "pätti", aga nname ju andeks. Anname siis kitsedele ka andeks, neil ju raske ka. Ägedad pildid ka. Ma ise ka olen mõelnud, et ei tea, mis nad mul seal Pärnal teinud on, aga ega nadu ju taimi ära ei tapa ja õige oodatav õitsemise aeg onju nii kui nii pikkade aastate taga. Ma nii kui nii ei lase neil lõpuni õitseda. Praegu on ikkagi põõsaste kasv mulle natuke tähtsam.

    ReplyDelete