Wednesday, June 24, 2015

JAANIPÄEV

Eile õhul nii meli siin,kui Tallinnas ikka jahe ja vihmane.Kuid mitte nii külm kui eelmisel aastal-ju ta siis nii meie suves peabki olema.Jaanituld ei teinud sel aastal,olin ise Tallinnas lastega kodus.
Meil siin sadanud eile õhtust saadik ja terve öö takkajärge tugevalt.Maa märg,väga märg - lausa porine.Kella kahetestkümne paiku päeval äike koos tugeva sajuga.Ise sõitsin bussiga ja Puurmannis samal ajal äike koos tugeva rahesajuga.
Täna õhtupoole tugev tuul ja ikka vahelduv pilvisus koos väikeste vihmasabinatega.Jahe +17C
Viimaseid õitsejaid iiristel täna ei tule,sest õied tugevas vihmas nätsakad,ootan uusi õisi,aga kolm uut tulijat nägin ära.Eriti meeldis mulle ROCK STARI habe-suur ja kikkis.Näis,kas järgmistel õitel sama.
Esimesed roosid õitsevad ,aga pojengid veel täiesti nuppus.Kurgid kasvuhoones järjest valmivad ja juba päris mitu ära söödud (aknalauakurgi),avamaal ka katteloori ja kile all hakkab tasapisi tulema.
Jaanipäev aias:

HANSALAND
Jaanipäevalised tiigil

Hydrangea serrata  BLUE BIRD õienuppe täis
Kasvuhoones juva mitmes kurk
Avamaal katteloori ja kile all
Lõpetuseks vihmast räsida saanud ROCK STAR oma uhke habemega.

4 comments:

  1. Tõesti vahva kikkis habe sel rokkaril :D ja linnupere on ka ilmatuma tore :D

    ReplyDelete
  2. Linnupere on hiiglama tore. Ja näen, et sul seal siberi iiriseid ka :) Palun tutvusta neid ka, kui ajakavasse mahub. Vihma antakse nüüd jah enne juulikuist põuda, mis tavaliselt ikka tuleb.

    ReplyDelete
  3. Imelik lugu, vahemaad justkui polekski, aga meie pojengid õitsevad raudselt juba ca 10 päeva.
    Linnulapsed toodi näitamiseks:) Nad on nii vahvad.

    ReplyDelete