Tuesday, April 7, 2020

KASVUHOONE

Täna lausa südasuvine soojus-lõuna paiku näitas termomeeter +20c,kui tuult ei oleks olnud siis oleks
võinud T särgi väel toimetada.Minul küll fliis peal,kuid hõlmad kohati valla,oh! selliseks võikski ilm jääda.
Täna pesin kasvuhoonet nii seest kui väljast.Kasutasin nõudepesuks nähtud Fayri vett.Oli teine paar aastat pesemata ka tekkis juba kohati rohekat kihti,eriti varjulisemal poolel.Ikka abiline vilkalt kohal ja tundub,et lausa otsib seltsi.
Kasvuhoone on meil otse maapinnale paigutatud,ei teinud sel korral vundamenti ja nüüd on mõnes kohas suvel heinakõrred plastiku vahele tunginud,kuid nendega midagi ette võtta ei saa,eks oleks vist pidanud ikka mingisuguse vundamendi alla tegema.
Pühapäeval said ka tomatid pottidesse pikeeritud.

Esmaspäeval külvasin natuke porgandit ja spinatit ning maitserohelist õue.



Peale pesu 
Rohekas mustus just väljaspool
peale pesu


3 comments:

  1. Teil tundub palju soojem olevat. Meil jäi täna 18° varjus kõige suuremaks numbriks. Tuul on tugev, ikka ei saa ilma kampsita.
    Jäägu öökylmad teist kaugele!

    ReplyDelete
  2. Mina pidin ikka veel õhukese jopega olema. Ja nüüd hakkas vihma sadama.
    Käisin just ka ümber kasvuhoone ja mõtlesin, et peaks pesu ette võtma. Sul juba tehtud! Tubli!

    ReplyDelete
  3. Kas sõbrakesele mimi ka juba pandud ? Ikka nii tore on neid näha. Mina äratasin täna kogemataühe vesiliku, tegin talle paku alla uue pesa :) Meil veel kasvukapesu tegemata. Mis uhked tomatitaimed, mina ostan taas kord mais, lihtsalt pole sellist ruumi kus neid ette kasvatada. Aga redis kasvab kasvukas küll nagu mühin ja maasikas näeb välja nagu võiks varsti õitsma hakata. Tänane ilm oli juba natuke isegi liiga soe :D aga mõnus muidugi. Juba see, et ei pea ennast pool päeva vattidesse toppima :D

    ReplyDelete