Thursday, June 30, 2011

MINU VÄIKE ROSAARIUM

Roosipeenar 22 roosiga
Minu majaesine väike rosaarium.Roose on kuskil 60 ringis.Sel aastal talvitusid ilusti,aga kevadel kaks roosi Nostalgia ja Romanze nakatusid varrepõletikku ja momendil täiesti elutud.Istutasin nad suurde potti ja poputan natuke,ehk mõni uinuv pung veel näitab ennast.Muru on selle kuumaga jälle kannatada saanud ning kevadel uuendatud veetrassi jäljed on laiguti murus näha.Veetrassi ehitusega tuli ka 10- kond roosi välja kaevata ja hiljem tagasi istutada,need ka suht kidurad ja põevad.
Angela
Delbardi roos - Domaine St-Jean Beauregard
Õis lähemalt
Eden Rose
Maxim -Tantau roos
Aspirin Rose
Sexy Rexy
Kronborg
The Shepardess
Rosemoor
Schackenborg
Red Fairy
Hans Gönewein Rose-üks rikkalikumalt õitsev Tantau roos

7 comments:

  1. :))
    Et siis 82 imekaunist roosi on vähe? Ja pisike ma nüüd selle kohta kah ei tihkaks öelda. See on ikka vägagi muljetavaldav.

    ReplyDelete
  2. Minu osaks jääb ainult teiste roose imetleda. Ise ma nendega mitte kuidagi kohe hakkama ei saa. Ei teagi, miks.
    Pildilt on näha, et elad väga ilusas kohas - mulle tohutult meeldivad männimetsad. Meie kandis on nende puudega suht kitsas.

    ReplyDelete
  3. Väga kena!
    Ma vaatan, et Sul ka Angela. Kas pole ta armas? Anna, ole hea, mulle nõu. Tahaksin Angela kõrvale enam-vähem sarnast aga mingi teise õievärviga roosi. Mis see olla võiks? Teisele poole jääb Westerland.

    ReplyDelete
  4. Vau, väga kena see peenar!:) Ja palju on sul neid tõesti! Kahjuks pole ikka veel jõudnud vaatama...kui sobib, siis tuleksin nädalavahetusel???

    ReplyDelete
  5. Väga ilus ja sugugi mitte väike :D

    ReplyDelete
  6. Ikka kokku on roose 60 ringis,mitte 82

    ReplyDelete
  7. Vastus isehakanud lillekassvatajale:Ei oskagi kohe pakkuda.Sinna sobiks vast valge või tumepunane.Endaomadest pakuks SCHNEEWTTTCHEN või Delbardi roos - Domaine St-Jean Beauregard.Mõlemad head õitsejad,õied küll viimasel rohkem täidetud,aga õitseb peaaegu terve suve.Ostetud garden.ee paar aastat tagasi

    ReplyDelete