Wednesday, December 7, 2011

IMELINE TEINE ADVENT

Vaade barokksaali enne ürituse algust,meie kohad selles eesasuvas lauas vaatega kuusele.

Pühapäev  4.detsember Austrias Salzburgis jõulutunnet otsimas.Päeval +10.Lund ei ole,võõrasemad õitsevad parkides.Õhtu saabudes ,aga kogu linn jõuluehtes.Suured jõuluturud toovad pimenedes oma tuledesäraga advendihõngu.Kõikjal on tunda hõõgveini ja piparkoogi lõhna.
 Päeval väike külastus kohvikusse Sacher, et maitsta erilist SACHERI šokolaadikooki.
Õhtuks piletid MOZART DINNER CONCERTile.See oli tõeline elamus! Kontsert toimus väga kenas barokksaalis ja korraga nagu satuks tagasi Mozarti ajastusse-aastasse 1790.
Kontsert-õhtusöök oli neljakäiguline ja iga söögikorra vahel toimus kontsert. Kontsert koosnes kolmest osast, kus lauldi katkendeid Mozarti ooperitest Don Giovanni ,Figaro pulm ja Võluflööt.Kui veel enne ei olud seda õiget jõulutunnet, siis peale kontserti olid emotsioonid laes- See oli võrratu! Veel väike jalutuskäik läbi öise tuledes linna hotelli ja nautides imeilusaid valgustatud vaateid mägedele.Elamus kogu eluks!!

5 comments:

  1. Ohh heldeke! Kus on ikka peen valik.

    ReplyDelete
  2. Jõulueelne Viin on kindlasti imeline. Ehk kunagi...

    ReplyDelete
  3. Käisin jõulueelses Salzburgis-Mozarti sünnilinnas,see oli minu pere kingitus okt.keskel olnud sünnipäevaks.Organiseeris selle tütar,kelle perega sai käidud see imeline reis.

    ReplyDelete
  4. Sellised muusikalised jõulureisid on kõik nagu muinasjutud.
    Armas tubli tütar Sul, kes sellise kauni kingituse välja mõtles.

    ReplyDelete
  5. Väga tore, et me ka näeme, kuidas toimub Jõuluaeg mujal pool.
    Kindlasti oli ilus reis!

    ReplyDelete