Sunday, July 27, 2014

HURRRRAAAA !

Täna öösel oli lõpuks minu kaktus oma imelise õie avanud!Ootasin seda hetke pikka aega.Kevadel ostetud ,siis juba väikene õienupp peal.Oi kui pikalt läks aega,aga ta on tõesti iludus!
Õis punakaslilla.
Järg...
Õhtupoole,kui päike enam peale ei paista on ta oma õie sulgenud.Nüüd tekib küsimus,kas ta hommikul jälle avaneb,või õitseb nagu öökuninganna ainult ühe päeva.Minul esimene õis ja kogemus puudub.
On alles uudistamist selle esimese õiega.
Mida teha äraõitsenud õiega - kas ära võtta või kukub ise ära?

Opuntia macrohitza "DJF720 Kenton Oklahoma

Õhtupoole,kui päike enam peale ei paista

 

7 comments:

  1. See on jah imeline, millised õrnad ja kaunid õied sellistel okkalistel on! Aga eks nad ju peagi oma ilu millegagi kaitsma :)

    ReplyDelete
  2. 2867see on küll ILUS õis, elagu kaktused :D

    ReplyDelete
  3. Nii tore, et oled ära nakatatud :)
    Sort on tõeliselt ilus.
    Uudishimu hakkas vaevama, kust Sa ta tellisid?
    Osade sortide õied püsivad päeva, osadel paar päeva. Vanematel kaktustel on tavaliselt peal mitu õit, nii kestab õitsemine päris kaua. Ta kaotab ise oma õie, seda pole vaja ära murda.

    ReplyDelete
  4. Thela tegi ühistellimuse kevadel http://www.kakteengarten.de/Kaktuste all on mul tellitute nimekiri(rasvaselt) v.a.von Dicinson kelle ostsin isand Kähri käest

    ReplyDelete
  5. Palju õnne esimese õie puhul! Nii tore, kui pikal ootamisel positiivne tulemus on.

    ReplyDelete
  6. Nii vahva, ma ka natuke nagu ämmaemand või sedasi :). Need, mis mulle jäid, sel aastal veel ei õitse. Aga küll hakkavad.

    ReplyDelete
  7. esimese hoohga pealkirja lugedes mõtlesin, et sul sadas vihma :D aga hoopis ägedam üllatus, nii kaunis värv on sel õiel!

    ReplyDelete