Thursday, June 4, 2015

PEAPROOV

Tänasega sain ka mina nii kaugele,et esimene väike ala on kergkruusa katte alla pandud.Maja põhjaküljes,müüri ääres väike vanade hostasortide ala.See sai nagu eelseisvaks uue hortensiaala peaprooviks.
Laupäeval Tartu BA püsikupäevalt on veel kaks hortensiat saada ja siis saab ka teine ala.Seda rohimist on niigi ja eks elu näitab,kas peab veel kattega alasid juurde tegema,aga siis järgmine aasta.Paar mõtet juba mõlgub.

Selline väike ala hostadega sai prooviks kaetud
Ajalehed risti-rästi ja iga kihi vahele kastekannuga vett
Ajalehti sai korralik paks kiht
Valisin peenema variandi kergkruusa
Selline ta nüüd sai
Järgmine ala juba ootab.

7 comments:

  1. Ilus sai!
    Minul ei tule selline asi eriti kõne alla, sest iga ruutsentimeeter on 10x kasutuses. Aga kiviktaimlas ma kavatsen pisut kruusakatet ikkagi teha. Siiski ilma aluseta.

    ReplyDelete
  2. Ilus ja puhas, hostad on hästi eksponeeritud. Kergkruusa panekul jälgi, et ühegi ajalehe nurk poleks püsti (ühel pildil paistab nii), siis läheb kruus nende vahele ja sealt pääsevad umbrohud tulema.
    Ma arvan, et Sa ise oled väga rahul, jään järgmisi ootama.

    ReplyDelete
  3. On ilus :) Üha rohkem mõtlen isegi selle peale aga kuhu panna sibulikud :D ja kuidas saada sellesse seisundisse, et rohkem enam ei istuta, et ongi lõplikult valmis :)

    ReplyDelete
  4. Ok,vaatan veel kord üle,proovisin küll nii panna,aga ju siis jäi midagi ülesse veel.Tahan sinna veel ühe koti kergkruusa juurde lisada.Enne teen hortensiaala ka ära ja siis näeb kui palju veel kergkruusa juurde on vaja osta.Autosse mahutasin 10 kotti ainult.

    ReplyDelete
  5. selline kombinatsioon annab väga ilusa ja korrektse tulemuse, mis läheb iga aastaga ilusamaks.

    ReplyDelete