Saturday, July 23, 2016

ÜKS ROHUTIRTS LÄKS KÕNDIMA....

Suveõhtul on juba kuulda tirtsude sirinat ja see kostub ikka tiigi poolt.Täna päevaliiliatel äraõitsend õisi eemaldades leidsid sealt õige mitu siristajat.Ei saanud kohe muidu,kui pidin fotoka tooma.
FOTOJAHT:

6 comments:

  1. Oi appi kuidas mina neid elukaid kardan!

    ReplyDelete
  2. Mulle see sirin väga meeldib ja olen ikka neist siristajatest väga lugu pidanud aga sel aastal avastasin, et söövad hostade lehti ja kohe isuga :( aga pildid on võrratud :)

    ReplyDelete
  3. Väga head fotod. Mulle ka see augustiõhtute sirin meeldib, aga peale selle, kui üks mulle jalga kargas ja sellesse suure augu sisse hammustas, hoian ma neist kaugele. Ja nad närivad paljude suurelehiste lehtedele (hostad, kobarpead, lursslilled) auke sisse.

    ReplyDelete
  4. Väga kenad pildid. Eks muidugi midagi need suured rohelised sööma peavad aga kui keegi ei siristaks, kes siis aru saaks et suvehari käes.

    ReplyDelete
  5. Ma ka rohutirtsudega väga lähedalt tutvust teha ei taha, aga suveõhtud ilma selle sirinata poleks üldse see. Sel aastal kuulsin neid esmakordselt 15.juulil. Ja aukudest taimelehtedes pole mul sooja ega külma, see käib looduse juurde.

    ReplyDelete
  6. Vahva tegelase rändamine :)

    ReplyDelete