Sunday, January 27, 2019

NAUDIN TALVE

Naudin jätkuvalt talve-lumist ja päikesepaistelist!
Talv on siiani kestnud imeliselt ja tunnen ennast hästi ja ei mingit kevadigatsust.Püüan käia metsas ja looduses ja naudin lumist ilu.10 päeva vahelduseks olin ka päälinnas.
Täna hommikul oli meil temp-9,8C,kuigi lubati -25C.Kõige madalam temp.oli meil -24C ja see oli 22 jaan.hommikul ja imeline oli  päikeseloojang.
Täna käisin pikema tiiru metsas,mõnus paaritunnine sumpamine lumes.
Lund kuskil 20 cm paksuselt.Aed on mõnusa teki all,kitsed sagivad lausa akna all,hetkel on minu taimed rahule jäetud,kas topeltlindistamine aitas või on väike paus.Alustasime paar nädalat tagasi ka kitsede söötmist,tundub et söödakoht viib neid taimedest ka hetkel eemale.Kari on meil kasvanud juba 12 pealiseks,kes lähiümbruses ringi uitavad,aga aknast on ka neid ilus vaadata.

22,jaanuari päikeseloojang päälinnas



Aias ja aia taga:
Suurelehised hortensiad on lumme mattunud
Lumelükkamine hea vaheldus

4 comments:

  1. Naudin minagi, rohkem küll aknast :) ometi kord üks korralik talv. Pakast väga ei igatse aga küll seegi üle elatakse :D

    ReplyDelete
  2. On ilus tõesti! Aga lund on teil küll häbematult vähe. :P

    ReplyDelete
  3. Kitsedega muret vist kõigil, aga elame ikka lõbusalt koos edasi. Ja nii nummid on nad pealegi. Mina ka kevadet veel ei igatse, aga küll tuleb ka igatsus ja kevad takkapihta :)

    ReplyDelete
  4. Lumega on meil põhjas sedakorda nii hästi, et varsti hakkab pahasti olema, aga päiksepaistelise ilmaga on ilus küll. Ja pea see kevadki ei tule. :)

    ReplyDelete