Thursday, January 20, 2022

EI SAA MITTE VAIKI OLLA

 ISLAND-see on minu suur unistus!See oleks juba täitunud,kui see COVID poleks vahele tulnud,aga see selleks.

Kanal 2 alustasin põnevusega vaatamist "Kolm naist karavanis"Island.

Ei ole eriline kritiseerija ega ka kohtumõistja,kuid oodatud põneva reisisaate(oma arvates) asemel sattusin hoopis kolme "näppu viskava" ja karavanis vehkleva "ego"otsa.Enamus saate ajast käis "peldiku ballett"ja näpuotsaga ka mõni kaader loodust,ajalugu...Ja seda siiani näidatud kahes osas.Alguses arvasin,et tõmblevad esimeses osas oma egod lahti ja edasi kulgeb ikka rohkem islandlikult,nagu pealkirjas.Ju lugesin pealkirja valesti omas mõttes ja arusaamises.Nüüd peale 2 osa vaatamist saan aru küll,et pealkiri on õige-"Kolm naist karavanis"ja kogu menu seal.Kas selleks pidi Islandile sõitma,ei tea-ju pidi! 

See muidugi igaühe oma reisinägemus,aga ei saa ainult aru miks seda teistele näidata!Õnneks vaatamine on vaba valik.Olen valiku teinud ja rohkem ei vaata!Eks ma olen tõenäoliselt väga vanamoeline ja ei saa uutest trendidest aru-vabandan! Sain vähemalt oma arvamuse siin kirja panna ja kohe kergemaks läks.

4 comments:

  1. Meil tütar ja tütrepoeg elavad Islandil. On küll maaliline ja tuuline maa! Aga nad ei ole ka pikalt rääkinud, kuidas tunkesid selga ajavad ja kes luku kinni tõmbab, vaid räägivad nähtud vaaladest, haidest, lindudest. Töökatest islandlastest. See igale poole hilinemine ei näita eestlasi heas valguses. Tütar on kinnitanud, et neist peetakse lugu just seepärast, et tunnevad kella.

    ReplyDelete
  2. Tean, mida Sa tunned, sest tegu on ju rjääliti-shõuga, mis ei peagi midagi asjalikku sisaldama... Peaasi, et on äge reklaam... Saate formaat tuleb kahjuks telekanali publiku maitsest, selle jälgijad tahavad skandaale ja möllu... Ma loobusin seetõttu ammu ka muusikasaadete vaatamisest, veits liiga palju oli seal teemavälist ja saated lahjenesid järjest. Õnneks on ka muid kanaleid, kust meelelahutust ja infi hankida.

    ReplyDelete
  3. Kui nüüd see tibisaade kõrvale jätta, siis Island on ahvatlev koht, kuhu tahan isegi minna, et aimu saada selle maagilisest võlust.

    ReplyDelete