Saturday, May 25, 2013

HETKESEIS - KAS RIISIKASVATUS??

Hommikust saati sadanud vihma,kohati sadu tugev.Temperatuur +13,2.külm!
Nüüdseks 16,30 on sadu vähenenud,kergelt udutab.Sain väljas tiiru teha.Masendus tuleb kohe peale,hakka või riisi kasvatama!
Nädalavahetuseks plaanitud aiatööd ka lörris.Nii see töölkäimisega on,teed nädalavahetuseks suured plaanid aias,aga ei lase.Selle vihma järgselt on ka homme puhkepäev!
Kohati veel vagude vahel seisev vesi ja kust on jõudnud maasse tõmmata,sinna peale ei astu-vajub sisse.
Tallinnas pidi päike paistma,meie jälle vihmaga hädas.Ei tea küll mida halba olen teinud,et niivisi selle vihmaga karistab!!!
Ääres küll kurgipeendra kile,aga vaopõhjas seisev vesi

3 comments:

  1. Kuigi hetkel teeb meele mõruks, paistab, et sa oled oma aiaviljad juba ettenägelikult kõrgematele peenardele ja vagude harjale istutanud. Et kui teaks, et nüüd jääbki nii sageli sadama, siis ehk hakkaksid ka iiriste kõrgpeenart rajama. Tegelikult ikka väga kahju neist hoolega valitud ja kaugelt maalt tellitud iiristest, mis hukka savad ja veel ähvardavad saada.

    ReplyDelete
  2. Meil oli terve eelmine sügis selline seis, augustist oktoobrini. Ja siis tuli selle sopa peale lumi. Praktiliselt kõik kadakad on hävinud.

    ReplyDelete
  3. Meil sadas ka, aga ilmselt hoopis vähema, sest selliseid jõgesid küll kuskile ei tekkinud, teil on seis tõesti üsna nutune. Ehk vajub liivamaasse see üleliigne vesi kiiresti ära

    ReplyDelete