Tuesday, May 21, 2013

VAHELDUSEKS IIRISTEST

Õitsemine algas juba eelmisel nädalal.Midagi rõõmustavat nende kohta öelda ei ole.
Eks see sügis,talv ja tundub,et kevadki neile üks ellujäämiskursus oli.Uusi õitsejaid vähe MDB hulgas ja ega kõrgeid ka eriti loota ei ole.Osaliselt on selles ka minu süüd-eelmine aasta juuli lõpus vahetult enne suuri sadusid jagasin puhmikuid ja istutasin ümber.Eks ei jõudnud lõikekohad ilusti kuivada.Kiratsevad nüüd peale jagamist ja võib-olla ongi parem,et vähem õisi -jõuavad kosuda,kui uut uputust ei tule.Praegu küll selles nii kindel ei ole,sest jälle suurte sadudega kimpus.Kaks inglast näitavad küll sel aastal oma õit.
Hukkunud võin nüüd küll vist kirja panna,ei looda enam-risoomid pehmed,kuid mitte mädased ja ühtegi rohelist võrset pole ajanud.
Hukkunud:
ANNOUNCEMENT
MASTERWORK
FLIGHT TO MARS 
YES
BROADWAY BABY
CALYPSO BEAT
BADLANDS
3-4 on veel väga kahtlased
KURB SEIS !
CHANTED
 
CIMMARON ROSE

MUSIC

2 comments:

  1. Üldpilt polegi paha, need kes jäänud, on ilusad ja küllap kasvatavad järgmiseks aastaks ka õitsvad lehvikud.
    Eks me pea ju ka selleks valmis olema, et kõik lemmikud ei jää meiega ja mõned sordid lihtsalt ei hakkagi meil mitte kunagi kasvama. On ju meil iiristekasvataja, kes 2005 jäi ilma sadadest sortidest, aga on oma kollektsiooni vaatamata kõigele suutnud veel uhkemas seisus taastada.

    ReplyDelete
  2. Ilma ja looduse vastu paraku ei saa. Põhjarannikul valitseb põud, tiigi tase on alanenud meetrivõrra ja müügiplatsil töötavad sprinklerid tundide kaupa.

    ReplyDelete