Mulle meeldib astelpajust kõige rohkem naturaalne mahl.
1.Marjad puhastan lehtedest ja oksaraagudest
2.Purustan köögikombainis
3.Sõelale nõrguma.
4.Naturaalne mahl pudelisse ja sügavkülma
5.Kestad kuivama. Kuivad kestad purustan kohviveskis ja jahu tarvitan maitsestamata jogurti sisse koos marjadega, küpsetistesse.
Tänane mahl |
Kestad kuivama |
Astelpajumahl on tõesti väga hea! Kas Sul on marjade korjamiseks mingi kaval nipp? Ise oleme nakitsenud väikeste kääridega aga see on jube aeganõudev... olen proovinud ka 0.5L plastpudeliga, mille kaelale on sälk sisse lõigatud, kuid ega seegi oluliselt kiirem ole.
ReplyDeleteSügavkülma oleme pannud jääkuubikukottides, on mugavam ladustada ja kasutada :).
Ei ole mingit nippi,ikka oma 10 sõrme.Korjamine on tüütu ja aeganõudev,aga mahl hea.
ReplyDelete