Tuesday, September 10, 2013

MUHUD,MÜHUD JA AUGUD!

Täna aiakoristuspäev ja sattusin huvitavatele mühkudele mis lausa sisisesid.Ühe avastasin juhuslikult,kui mahalangenud lehti läksin ära korjama.Sisiseva lehehunniku taastasin endiselt.Üks oli üllatavalt vahvasti õunapuu all ennast samblase kaevanud,mingit ava ei ole näha.
Nii leidsin endalegi üllatuseks 3 siilipesa.Sügis on käes ja aeg magama minna!
Ja hulgalisekt muti-ja mügriauke.Panin lõksud üles ja mürgikommid auku.Selle kuivaga meeletult auke ja käike ajanud.Kevadel sain 3 mutti kätte ja oli pooleks suveks rahu.Nüüd sügise saabudes nuhtlus jälle kaelas!

Poeb alles peitu!
Siin oli lähenedes kuulda sisinat ja turtsumist - HEAD UND!
Tiigi ääres vaatab vastu selline kuumaastik-õudne

5 comments:

  1. Kas sa ei karda, et muttide asemel siilid su mürgikuubikud nahka panevad? Meil on küll naabritega kokkulepe, et ei mingeid mürke, kuna kõigil on koerad-kassid.

    ReplyDelete
  2. Meil käib ka öösiti siil. Arvasin, et neid enam polegi, sest seni kuni koer eesaeda valitses, ei tulnud ka siilid. Nüüd on see mütakas meile mitu korda vahele jäänud. Kassidele ilmselt vana tuttav, sest need suhtuvad ükskõikselt.

    ReplyDelete
  3. Nii tore, et siilid on olemas. Meie pole endi omi veel tagasi saanud:(

    Aga küsiksin sama, mis Thelagi. Äkki söövad nad mürgitatud hiiri, see oleks küll kurjast

    ReplyDelete
  4. Mürgi olen pannud ainult mügri aukudesse sügavale.Need sinised tabletikommid.Muud mürki ei ole kasutanud ja seda olen kasutanud iga aasta.Muttide vastu on rauad ja aitab.Eilegi oli üks vahel,aga mügrid???nende vastu ei saa.

    ReplyDelete
  5. Nii tore! ma pole kunagi siilipesa näinud, nüüd siis pildi peal lausa.

    Kas sa paneksid mutiraudadest pildi üles. Ma hankisin endale ka ühed, aga need ei toimi.

    ReplyDelete