Friday, April 3, 2015

APRILLI ALGUS

Aprill algas meil sadudega,sadas nii vihma ,lõrtsi kui lund.Udune.
Täna püsis müstiline udu õhtuni,hoolimata pidevast tihedast sajust.Sadas vihma ja lörtsi.Meil on maa saanud küll piisavalt vihma ja juba võiks aidata.Temperatuur püsib +1C-+5C vahel,jahe.Tõeliselt vastikud ilmad!Täna ei olnud sadudel vahet kas vihm või lörts.Pool tundi jah udutas kergelt vihma,aga enamus sadu oli ikka korralik.
Tänase uduse ja sajuse ilmaga käis külalisi -nii kavraseid ,kui sulelisi.Kuldnokk saabus meile 1.aprillil.Ja neid saabuvaid haneparvi andis kokku lugeda,kluugutamist oli tuppagi kuulda.Kitsedki jälle maja läheduses tagasi selliste ilmadega.
Munavärvimise vahel pildistasin trepilt külalisi.

Tänane müstiline udu oli õhtuni
Järjest saabuvad haneparved
Kuldnokk
Vihmast nõretavad õied

5 comments:

  1. meie kuldnokad pole veel tulnud :( haneparved purjetasid juba vist nädal tagasi taevas

    ReplyDelete
  2. Nii kenad kevademomendid! Jõuaks mina ka kunagi pildistamiseni ...

    ReplyDelete
  3. Meile lubati ka eilseks vihma ja lörtsi, tegelikkuses paistis terve päeva päike. Nädal aega õues rippunud pesu siiski ära kuivada ei jõudnud, toon portsuhaaval tuppa tahenema.

    ReplyDelete
  4. Haneparvi nägin saabumas meie juures juba 2 nädalat tagasi,aga eile oli meil massiline saabumine.Vähemalt 10 sellist parve küll,kui mitte rohkem.

    ReplyDelete
  5. Sul on väga kaunid külalised, eriti need neljajalgsed. Samas tore, et ma pole oma aias neid sügisest peale kohanud :)

    Kuldnokad on meile ka jõudnud!

    ReplyDelete