Thursday, November 10, 2016

IKKA TALVISELT

Ilm endiselt talvine ja lund lisandub aina juurde.Eile oli imeilus päikesepaisteline talvepäev,temp.päeval -2C.Täna sajab lund ja pilves -3,4C.
Metsaääres ei ole kitsed hortensiaid rahule jätnud.Eile tegin uue pritsimise tšilliga ja tegin kangema lahuse.Maja juurest on tammilehistel ka lehti söödud,kuid kivila lintidest tundub abi oleval.Jäljed lõpevad lintide juures.
Linde on aias puudel palju ja tundub,et leiavad ka röövikuid,sest nägin kuidas tihane midagi ploomipuu koore vahelt leidis.Olen lisaks söögimajale ka ise sulatanud rasva koos kaerahelveste ja maisijahuga plasttopsidesse ja neid riputanud erinevatele puudele.
Kuigi Norrakad siin hirmutasid -20C,on tänaseks ka nende ennustus väga muutunud ja järgmise nädala lõpuks lubavad plusskraade.Seda plöga küll ei tahaks.
Eilsed pildid.


3 comments:

  1. Vau kus jõulukas õitseb :) Kitsekesed pildil on täitsa armsad ja kui nad veel aiaga vabatahtlikult paraja vahemaa hoiaksud, ma lausa armastaks neid. Tihane ja õun ühes puus on armsad :) Plöga ei taha kohe üldse aga kumal teab, kas rohkem enam lund näebki :D

    ReplyDelete
  2. Kitsepildid on ilusad, loomad ise ka, aga aeda neid küll ei tahaks sigatsema. Jõulukaktustel on jõuludest oma arusaamine, nemad õitsevad novembris ära ja siis teist korda naistepäeval.:)

    ReplyDelete
  3. Meie lähedal hulgub tänavu 8-pealine kitsekari, näis, millal nad aeda jõuavad. Inimene on ikka imelik olevus, ühtpidi me neid kitsi imetleme, teistpidi neame.
    Ilus on praegu, võikski ju nii jäädagi

    ReplyDelete