Thursday, December 30, 2021

DETSEMBER-ONGI AASTAKE LÄBI

 Kuidagi kiirelt läks see detsember,nagu juba eelnevalt postitasin oli nii imeilusat härmas talveilma,sula ja rohelist maad ning nüüd alates 20.detsembrist uuesti lumine.

Kui 17.dets.postitasin suure sula pilte siis 18.dets.oli ilm pea lõunani udune ja 20.detsembrist algas lumesadu ja talv tagasi.Lund sadas enne jõule ja ka jõulude ajal tuli veel korralik lumekiht lisaks.Aga õues oli ilus ja jõulutunne oli seekord täiesi olemas.Lumekihi paksus kuskil 15-20cm



21.dets.H -15.4C Õ -6C

24.dets.-H -7C  Õ.-14C


25. dets.H -12.4C Õ -12.6C

Ilusad lumised jalutuskäigud metsas



26-30 dets.temp.nii öösel kui päeval -7-8C ümber.

31.dets.-aasta lõpeb plusskraadidega +2.6C päeval ja sajab vihma,väga libe!

Koroonanumbrid on taas tõusnud üle 1000 nakatumise päevas

Aasta lõpuni on jäänud veel üks päevake!

Väike tagasivaade ka läinud aastale-Oli selline keskmine kokkuvõtlikult.Kui seda koroonat ei oleks siis oleks kõik hästi,kuigi lootus et saame tast lahti on tänaseks kustunud ja tuleb hakata temaga koos elama.

Suvel sai paar väiksemat reisi Eesti väikesaartele tehtud ja oli mõnus avastamine,eks uuel aastal näeb kas kaugemale julgeb minna.

Ilmad olid sel aastal võrrarud,kevad oli küll pikk ja jahe,kuid kui soojaks läks siis igal kuul oli kuulda soojarekordite purunemist.Õitsemine oli kiire selle kuumaga,aga õisi oli palju,saak sügisel korralik-isegi viinamarjad jõudsid õues valmida.

Ise ja ka pereliikmed terved,siis on ju rahuloluks põhjust.

Värviline tagasivaade-õisi nii kevadest-suvest-sügisest ja talvine uusaasta tervitus ka!




1 comment:

  1. Meeleolukat vana-aasta lõppu ja väga head uut aastat! :)

    ReplyDelete