Saturday, February 11, 2023

VEEBRUARIAIANDUS

 Vahelduva eduga on talv tagasi ,vähemalt lumi maas ja "jaanuarilõpukevad"õues lume all,kuid aknalaual kestab.

2.veebruaril sadas meil kuskil 10 cm lund ja maa jälle valge,tali on tagasi!Kas pikemaks ajaks või

2.veebruar 2023

korraks seda veel ei tea.Isegi külma tuli 5 veebr.meil hommikul -7.6C .Tuuline.9.veebr .uuesti sula ja temperatuurid plusspoolel-eile oli meil sula ja päikesepaisteline päev,kuid õhtul juba algas vähene lumesadu ja väike kiht lund juures.Päris kogu lumi meil vahepeal ära sulada ei ole jõudnud.

Click&Grow aiandus kasvab silmnähtavalt-20 päevaga on salat juba varsti söögikõlbulik. Väike võrdlus ka-kuna salat tärkas liiga tihedalt,siis eelmisel laupäeval pikeerisin sealt mõned taimed kasseti sisse aknalauale ja kasvuvahe kohe märgatav.Eks juurdumine ka võttis muidugi aega ja ehk nüüd hakkavad kiiremini kasvama.

11.veebruar

samad taimed pikeerituna akna laual


Aknalauaaiandus kosub jõudsalt ja täna pikerisin paprika.




Tšillitaimed pikeeritud täna

Tomatikülv ootab märtsi alguseni,kuigi C&G on 2 madalat potitomatit juba pärislehefaasis ja kahest aegunud kurgiseemnest üks idanes ja teda ka kahju ära visata,oli lihtsalt idanevuskontroll-leidsin 2016a. säilivusega seemned seemnete sorteerimise ajal ja proovisin mis tuleb?-kahjuks viskasin ülejäägi ära.

Täna ilm sula +2.9C


1 comment:

  1. Mulle ka meeldiks aknalaua aiandus aga mida pole on aknalauad. Köögis ja dušširuumis on aga need on toalilli täpselt nii täis, et midagi juurde ega vahele mahu.

    ReplyDelete