Wednesday, April 5, 2023

APRILLINALJAD

 Aprill naljatab lumega,kui aus olla siis aprillialguse ilm on sel aastal olnud ikka väga külm-lund,lörtsi ja vihma oleme saanud ja külm on.Tänane hommik üllatas veel täiega,maa oli täiesti valge ja sadas aina juurde.Lund kohati 5-10cm.Lumelabidas sai jälle tööd.Nüüdseks on lumesadu asendunud lörtsise vihmaga ja sadu hakkab järgi jääma.Lumi näitab ka sulamise märke.Kitsed ka kohe kohal ja hakkasid maasikalehti lume alt sööma.







Puudelõikamine ka jäi pooleli ja lõigatud oksad lume all,homseks lubatakse talviste ilmade lõppu ja päikest ja päevaks +10C. Vaatame ja ootame,enne ei tea midagi kindlat.



Peab jäädvustama tänased lumeolud.

Toas kastides olevad taimed said tellitud taimelambi kätte ja nüüd kui lubatakse päikest ja soojemat ilma on lamp kohal.Kiire tarne, 5 päevaga kätte.Aga ega veel midagi kindlat ilmaga ei tea ja lampi on iga aasta vaja.Aitäh,Pille et fb jagasid linki.Tegelikult olin juba ammu tahtnud osta korralikku lampi oma ühepirnise"seasilma"asemele,kuid selle aasta pime ja päikesevaene kevad vajas lampi eriti.Riputatavat ei tahtnud ja nii see tellimine venima jäi.Väikesed taimed kasvasid click&grows ideaalselt ja kui sai ära pikeeritud,siis jäi valgust väheks,ehk nüüd saavad uue hoo sisse.




1 comment:

  1. Oi, teile on lund ikka väga heldelt antud, meie lumekiht on palju õhem

    ReplyDelete