Friday, December 31, 2010

HEAD UUT AASTAT!


Head uut aastat ja kõikide soovide täitumist!

9 comments:

  1. Kõike kõige paremat ka Sulle uuel aastal!

    ReplyDelete
  2. Küsisid slaidishow kohta. Mina registreerisin end ära aadressil www.slide.com. Laen sinna pildid üles, valin paremast kastikesest sobiva esitlusviisi, all saan piltide järjekorda muuta, allkirju panna jne. Kui kõik meelepärane tundub, vajutan nupukest ja järgmisel leheküljel veel sama (seal saad veel muuta, kas showd näevad kõik või ainult kutsutud jms) ja siis viimasel leheküljel on aken pika sümbolitejadaga ehk html-kood. Selle peab siis blogisse kopeerima, aga tuleb kopeerida html-leheküljel, mitte pilte näitava versiooniga (postituse tegemise aknal on kaks lehte ja ).
    Katseta ja kui miskit veel selgusetuks jäi, küsi julgesti. :o)

    ReplyDelete
  3. Ohh, ma, rumal, panin nupukeste märgid nurksulgudesse, aga need ei tulnud siin välja. Ühesõnaga tuleb vajutada nupukest "save (get code)". Ja postituse tegemise akna lehed on "edit html" ja "compose".
    Nüüd on selgitus hoopis segane. :o( Kui vaja, alustan otsast.

    ReplyDelete
  4. Kahjuks ülespanemisega ei saa ikka hakkama.Ei leia edit html.........?

    ReplyDelete
  5. Hmm, seesama kastike, kus Sa blogisse postitust tehes kirjutad oma teksti ja paned pilte. Selle kastikese ülaservas peaks olema kaks leheküljejärjehoidjat (nagu exceli tabelitel on allservas), tavaline neist see compose, aga teine peaks olema edit html.

    ReplyDelete
  6. copisin aga tuli ainult link
    Ju minule on ta kõrgem matemaatika?????

    ReplyDelete
  7. Kuhu ma võiksin saata Sulle kaks pilti? Tegin lehekülgedest printscreenid... Ja muide, peale selle pika koodi copimist on slaidishow ise nähtav alles kas previewl või juba postitatult, selle nö mustandi peal ta seda ei näitagi veel.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Aitähh sulle.Kui ikka puust ja punaseks siis saan aru.

    ReplyDelete