Täna jub kolmas advent ja jõulud aina lähenevad.Mina otsustasin täna ette võtta verivorstiteo.
RETSEPT
20 HÄSTIPUHASTATUD SOOLIKATÜKKI 30 CM st
1 L VERD
1,5 KG LÕUNA-EESTI TANGU
2,5 L VETT
0,5 KG PRAETUD PEEKONIKUUBIKUID
2 SUURT SIBULAT(praetud koos peekoniga)
PIPART
MAJORAANI
TÜÜMIANI
JAHVATATUD NELKI
SOOLA
NII SEE MINUL KÄIS....
RETSEPT
20 HÄSTIPUHASTATUD SOOLIKATÜKKI 30 CM st
1 L VERD
1,5 KG LÕUNA-EESTI TANGU
2,5 L VETT
0,5 KG PRAETUD PEEKONIKUUBIKUID
2 SUURT SIBULAT(praetud koos peekoniga)
PIPART
MAJORAANI
TÜÜMIANI
JAHVATATUD NELKI
SOOLA
NII SEE MINUL KÄIS....
Puder vaja soolikatesse toppida |
Keetmist ootamas |
Sööjaid oodates |
Liha just suitsuahjust toodud |
Mmm, kui isuäratav! Verivorstitegijat minust ilmselt pole, verdki pole kuskilt võtta. Aga lihavorstikesi toppisime naisteseltsis koos lastega küll. Hiiglama vahva oli ja hiiglama head tulid.
ReplyDeleteJa see suitsuliha - selline luksus on mulle küll vaid turult kätte saadav.