Wednesday, April 25, 2012

25. APRILL

Täna õnneks jälle ilus päikesepaisteline päev.Õhtul veel termomeeter +15,2.Nädalavahetuse soojaga on muru rohetama löönud ja pungad aina paisuvad. Lubati,et tänaöine -2,2 peaks olema paari nädala lõikes viimane. Metsaalune sinetab sinililledest ja ülased  õitsevad. Otsustasin siis proovida pookimist, muidu lähevad pungad liialt suureks, eks näis kas õnnestus ja oli ikka õige aeg pookimiseks. Päris huvitav kogemus  ja kui kasvama ka lähevad siis olen kohe ühe oskuse võrra jälle rikkam! Seda on paari- kolme nädala pärast näha..Roosil olidki pungad juba liiga suured.
Taimed said nädalavahetusel kasvuhoonesse viidud ja siis nüüd katan neid ööseks kattelooriga.Taimi sai külvatud mitmes järgus,aga mitte vara. Küll kosuvad seniks kui õige aeg istutada! Oli ka vaja õhtupoole Tartu minna ja siis sai ka Siguldasse minekuks LVL ära vahetatud Tavidist
Proovisin ka roosi kibuvitsale pookida
Lätlastel oma raha alles

7 comments:

  1. Ma nägin ka täna tulpe õitsemas, aga kahjuks veel mitte enda aias. Nii ilusad taimed Sul, sinililled ka.
    Eestlaste kokkusaamiskoht Sigulda:D eksole

    ReplyDelete
  2. Ilusad taimed ja ilusad tulbid! Kas Sa tulbi sordinime ka oskad öelda?

    ReplyDelete
  3. Ei tea kas kohtume ka Siguldas?

    ReplyDelete
  4. Paistab,et sel aastal on jah Siguldasse minejaid palju. Aga vähemalt rootsi panga kliendil on mõistlikum Lätis deebetkaardiga raha välja võtta vastavalt vajadusele, kui valuutavahetusfirmasid toita.

    ReplyDelete
  5. oh sa ikka niiiiiiiiii tubli! :)

    ReplyDelete
  6. Kardan, et käsimüüjatele kaardiga maksta ei saa.Küll aga botaanika- aias ja teistes asutustes.

    ReplyDelete
  7. Ilus tulp, mis nimi? Mul ka eile õhtuks olid lahti läinud sinu omadest kümma päeva hiljem korraga mahedad Johann Strauss ja Mary-Ann, ning kollase sisuga Corona. Nii ei olnudki kõige esimest.

    ReplyDelete