Wednesday, August 22, 2012

IIRISED INGLISMAALT

Täna saabusid siis lõpuks minu tellitud iirised Inglismaalt. Risoomide suurusega võin rahul olla-olid nagu Prantsusmaalt,nii suuri,kui väiksemaid.Eelmine aasta olid ka prantslased mul nigelamad,kui eelmistel aastatel.Kõige jamam oli see,et 3 sorti oli puudu. Panin kohe maili neile teele ja eks siis kuuleb,kas saadavad järgmine aasta puuduvad.  Minul oli üks puudu -ANNOUNCEMENT ja sõbrannal kaks.Teised olid kõik sordid,mida tellisin.
Järg::
Sain ka vastuse ja puuduolevad asendatakse ja saadetakse järele.

Minu viga,ei saanud aru lausest-"Balance to follow" See oli kogu seletus puuduolevate kohta.Tõlkisin ja tõlkisin,aga ei saanud aru,et see tähendab järelesaatmist.Nüüd mailis seletati pikemalt ja arusaadavalt,aga kuna saadavad jäi ikka mul arusaamatuks.Küll siis saadavad,saatsin veel vabandava maili tütre abiga,et ei saanud kõigest lihtsalt aru.Nii see on kui keelt ei valda ja abimees http://translate.google.ee/tõlgib sõnasõnalt!!!
Sellised nad siis olid:
Minu sordid
Kõige suurem ja kõige väiksem risoom


1 comment:

  1. Minu omad olid pigem sellised kui Su väikesed. Mingit võrdlust nad slovakkidega ei kannatanud. Ka prantslased olid alati suuremad. Ega väike risoom alati paha pole, ta küll ei õitse järgmisel aastal, vaid paljuneb ja selle üle võib ainult rõõmustada. Aga, et nad nii hilja tulid, ei jõua nad sel aastal rohkem kui juurduda ja kuidas see pisike risoom talve üle elab, on veidi muret tekitav. Minule tagastati raha, lihtsalt nii palju sorte oli puudus.

    ReplyDelete