Saturday, April 13, 2013

AIAUUDISED VIHMAS

Hommikul +5.4 C sooja. Sajab vihma.Vihma on meil sadanud vahelduva eduga 3 päeval.Eile pealelõuat ja täna hommikul tugevalt ja ei ole kindel öise saju suhtes.
Täna hommikul tegin aias tiiru ja lumi on kohati kadunud nagu nõiaväel.Tiigiäärne iirisepeenar lumevaba,kuid märg ja porine.Esmapilgul täiesti hukkunud,risoomid mädad-STARSHIP ENTERPRISE,AUTUMN CIRCUS,YES.Kuid päris palju on kahtlasi,neid ei hakka kohe üles lugema,vaatame mis saab ja muidugi veel sügisel potitatud inglased.Üks on elumärki näidanud ja 2 püsivad muutusteta.Ka sügisel hilja järele saadetud ANNOUNCEMENT on kahtlane,kas potitada või oodata??
Hetkeseis tiigiääres,lumepilte mujalt ei postita.
Päikesepõletus,vaatamata kahekordsele varjutuskangale
Õnneks paistab päikesepõletust praegu ainult kahel rodol.
Suureleheline hortensia lehekottidega
Sulatab
Krookused

3 comments:

  1. Pilt on masendav, ometi on Sul liivane pinnas. Loodan, et tegelikkus on siiski parem. Mina oskan täna öelda vaid seda, et esimene kaktus, kes välja sulas, on praegu korras, teistest taimedest pole mingit aimu.

    ReplyDelete
  2. Eks vihmane august ja terve sügis jättis oma jälje.Nagu ma sügisel juba kurtsin,siis uputas meil täiega.Iiris ju seda ei taha.Ootan,kui kuivatab,siis panen neile näpuotsaga kondijahu ja kuu aja pärast on selge pilt!

    ReplyDelete
  3. Ma ei söanda enda iiriste peale mõeldagi `Desert Echo` oli ainuke, kes välja sulanud ja tema kasvas kõrgel liivapeenras. Paistis olevat üsma mäda. Ega see sügis ja talv polnud mingid normaalsed kah.

    ReplyDelete