Monday, March 6, 2017

KEVADISELT

Selle aasta ilm on meil nagu "ameerika mäed"-ühest äärmusest teise.
Veebruari viimane päev +8C,päike ja linnulaul,siis ka märtsi esimene päev oli veel kevadine- päeval +9C,siis pealelõunat algas meil vihmasadu,kuid linnulaul on igapäevane.
Laupäeval ka ilm +5C ja päikesepaisteline,lumeta.Nägin laupäeval haneparve taevalaotuses,kuid hilisõhtul temp.langes nulli ja sadas 0,5 cm lumevaip,mis siiani maas.
Täna hommikul -6.4C selge ja päeval päike koos sillerdava lumega,kuigi tuuline.Vaatamata lumele väga kevadine tunne.
Kui  eelmisel nädalal ei paistnud krookustel ja lumikellukestel veel õievärvi,siis päike on lumest välja meelitanud ka esimesed kevadvärvid.
Ise igati kevadelainel ja ootan põnevusega uusi esimesi õitsejaid.
Õhtuti sügelevad näpud kristallvaigu järele ja esimesed katsetused tehtud.Olen väga rahul ja järjest tekib uusi ideid.Kui üldiselt mulle need plastmassist kulinad eriti ei meeldi,siis taimedega on hoopis teine tegu ja nägu.
Täna hommikul katsetasin veel uusi materjale,lisaks eelnevalt samblikle.Ootan põnevusega uusi vorme
Kevadet on õhus ja lumes!


Mõni päeva tagasi sai alpikanniõienuppe imetletud,nüüd lumes
Tubane hobi.

Esimesed katsetused
Paarile tegin täna paranduse (tagumine pool)
Tänased uued katsetused erinevate materjalidega

3 comments:

  1. Need samblad-samblikud-õiekesed teevad asja tõesti kohe teiseks :) Aga minul pole ei kevade hõngu ega ühtegi inakest 4 cm lumest välja vaatamas. On vinge kirdetuul, õue minemast keelduvad kassid ja muidu ilus olla, sest sellise ilmaga süda ei sügele aia järele :D

    ReplyDelete
  2. Kui vahepeal juba tundus, et kevad ongi kohe-kohe käes siis on seda raske ära unustada, isegi kui vahelduseks jälle veidike lund maha sadas :) Väga ilusad ja imelised tööd!

    ReplyDelete
  3. Ma ootan ka pikkisilmi esimest kevadevärvi - valge ei loe, sest talv on valge, aga ühtegi teist värvi õienuppu veel ei paista

    ReplyDelete