Wednesday, June 26, 2019

VALGETE ÖÖDE AEG

Suvi on täies hiilguses kohal,täna teeb pisikese pausi.Hommikupoole udutas kerget vihma ja oli kuidagi üllatavalt jahe,vihma oleks väga veel vaja,taimed janus.Vihma lubatakse ka ööseks ja homme päevaks-eks näis kas kastmiseks jagub.Edasi jälle ilus suvi jätkumas.
Jaanipäev oli sel aastal ilma vihmata ja soe ja  ööbikute laulu on sel aastal kuidagi rõõmustavalt palju,ju neile ka meeldib see suvi.Ööd mõnusalt valged,paar tundi pimedamat aega. Nüüd hakkavad ööd järjest tasapisi pimedamaks minema,jätkuks vaid veel suvesooja nii päevaks kui ööks.
Jaanipäev ja maasikate aeg käib käib kokku,aga sel aastal sain juba jaanipäevaks oma maasikavarud külmikusse ja täna väiksematest tegin veel keedumoosi.Ei mäletagi,et nii vara maasikasaak algas,tavaliselt saab jaanipäevaks esimesi maasikaid,sel aastal kipuvad varsti juba lõpetama.
Eile sai käidud Võrumaal ja ka see Võru keskväljak oma silmaga üle vaadatud ja Ööbikuorus matkatud.
On rooside aeg.
ROSARIUM UETERSEN

AUGUSTA LUISE
JUBILEE SELEBRATION
NOSTALGIE
Kõrge põõsasroos 'Händel'-jaanipäevaks kingituseks saadud
Võrumaa!

1 comment:

  1. See Võru keskväljal on juba nii kuulus, et mine või ise ka kaemaa :) Roosid on võrratud ja suvi on suvi, on mõnus jah isegi mõni päev. Meil udutab siiani ja loodan, et teil ka

    ReplyDelete