Tuesday, March 15, 2011

ABIPALVE

Soovin enne uute iiriste õitsemist teha oma sortidest kataloogi......või mingit ülevaatlikku kartoteeki.Kus ja millises programmis oleks seda kõige mõistlikum ja ülevaatlikum teha? Tahaks ka oma pildi juurde lisada,et ka blogis vaadatav nii pilt kui andmed.
Kas pdf on üldse siia laaditav?
Palju küsimusi-hea kui keegi oskaks nõu anda,praegu endal lihtsalt paberkandjal.Ette juba aitähhhhhhhh.

5 comments:

  1. Võibolla oskab keegi Sulle palju targemat nõu anda, aga proovi teha Wordis tabel ja siis kui fotod copy-pastega tabelisse paigutad, saad sinna ka pildiallkirjad panna, teise võimalusena saad sordinimetuse kohe fotole endale kijutada, mu meelest on see isegi paintis võimalik, mina teen seda fotoshopiga. Ja siis peaks need Wordi dokumendid saama tavalise pildina üles laadida. Lihtsalt peab proovima

    ReplyDelete
  2. Unustasin kirjutada, et mu enda kartoteek kaustade kaupa on ecxelis, sordid kõikvõimalike andmetega, sinna saab ka pildid lisada, aga ma pole mõelnud teda blogi jaoks.

    ReplyDelete
  3. Aitäh.eks vaatan ja katsetan.Blogi pole kõige tähtsam,peaasi et kuhugi korralikult kirja saaks.

    ReplyDelete
  4. Blogspotiga on see, et kui siia väga palju ja väga mahukat pildimaterjali laadida, siis mingil hetkel saab tasuta maht täis ja tuleb tasulisele versioonile üle minna.

    ReplyDelete
  5. Mina olen kasutanud scribd.com keskkonda, kuhu saab laadida Wordi, PDF, Exceli vms faile. Blogisse saab seda lisada siis kas lingina või embed koodiga.

    ReplyDelete