Thursday, February 23, 2012

KEVAD LÄHENEB

WABASH- minu kollektsioonist
Väljas +1.4 ja sajab lörtsi.Kevade alguseni on jäänud veel 25 päeva.
Tihased juba laulavadki!!
Täna avastasin, et CAYEUX on oma uue kollektsiooni  ja uue kataloogi juba välja pannud.Tutvusin uute sortidega, nii nende endi kui ka teiste omadega mida nad sel hooajal pakuvad.
Üllatuseks leidsin ka vana hea sordi WABASH (Williamson 1936a.) Dykes 1940a.
Mul on nii hea ,et vanad kohati unustusse sattunud sordid jälle müüki tulevad.Ise hindan vanu sorte uute uhkete kõrval ja südame tegi soojaks kui leidsin vana hea Wabashi nende tellimisnimekirjast.Ei saanud kohe seda märkimata jätta.Loodan,et ka teised vanad head sordid leiavad tunnustamist rohkem.
Ka uues kollektsioonis oli õige mitu ihaldusväärset sorti.
Lilleliselt kevadesse!

5 comments:

  1. Ma hakkan ka tasapisi koos kevadega vist ärkama:) Külvamisega ootan veel veidi, aga seemned sorteerisin ära ja kataloogid hakkavad ka järjest enam huvi pakkuma. Lumi sulab koos vihmaga kui või praeahjus.

    ReplyDelete
  2. Jõudsin ahastusest hüüda: eeiii! ja ikkagi sukeldusin Sinu väljatoodud iiristelehele õhinaga... unistada ju võib ikka:). Käisin täna kadakapõõsast lume alt päästmas ja rõõmustasin siiralt juba nähtavate krookuseninade üle. Kena kevadeootust! Jana

    ReplyDelete
  3. Nii tore, et iirisekiiks laseb end oodata, aga ühte ma küll usun, et tulemata ta ei jää. Seniks vaatan teiste kiikse mõnuga.

    ReplyDelete
  4. Mida kevade poole, seda rohkem lillepildid meid äratavad. Tore!

    ReplyDelete
  5. Oo jaa, terve talve sai erinevaid iiriseid pakkuvaid lehti sirvitud ja kaalutlemas, mida sel aastal tellida. Iirisevaimustus (või siis haigus?) meeletu...Juba kannatamatult ja põnevusega ootan kevadet, mil minu kokku üle 50 sordi madalat iirist (tellitud nii Cayeuxist kui ka USAst) õitsema peaks hakkama. Ilusat kevade ootust!
    Gerta

    ReplyDelete