Sunday, February 5, 2012

NATUKE KOKKAMIST

Lõuna ajal jõudsin isegi metsa all ühe korraliku ringi teha.Ilm oli päikesepaisteline ja mõnus.Lumi krudises meeldivalt jalgade all.Temperatuur päikese käes -17 ,viludas -21. 18.00 ajal temperatuur langenud juba -25.3, eks näis mis hommik toob!
Peale jalutuskäiku vaja leib ahju panna ja õhtusöök teha.
Mulgipuder metssealihapallidega.

Metssealihapallide (sobib iga hakkliha)retsept

1/2 kg metsseahakkliha
2 muna
2 leotatud saiaviilu
1 suurem riivitud porgand(toores)
1 suurem sibul
soola,pipart
1 purk purustatud tomatit või kodus tehtud letšot
1 spl jahu
100 ml rõõska koort
Teha nagu kotletitaigen,sellest väikesed pallikesed ja kergelt pannil pruunistada,panna ahjupotti lisada maitseaineid, letšo,koorega segatud jahu ja valada lihapallidele.
Pooleks tunniks ahju hauduma.
Jätkub seda järgmiseks päevaks veel soojendamiseks peale tööd.
HEAD ISU!
AHJUSOE LEIB

4 comments:

  1. Jajah, selline ilm kisub kokkama, eriti küpsetama.

    ReplyDelete
  2. Kas Sina oled tellinud Cayeuxist? Kas sealt tellimiseks peab mingeid erilisi maksevahendeid omama? Või saadavad nad lihtsalt arve?

    ReplyDelete
  3. Jah olen tellinud mitmel korral.
    Maksan krediitkaardiga,õigemini tellimisel märgin kr. kaardi andmed ja nad võtavad ise summa kr. maha
    Kõik on ilusti toiminud

    ReplyDelete
  4. Saiad, pirukad, koogid- kah hea lõhnaga, a leivani pole jõudnud:(

    ReplyDelete