Peale jalutuskäiku vaja leib ahju panna ja õhtusöök teha.
Mulgipuder metssealihapallidega.
Metssealihapallide (sobib iga hakkliha)retsept
1/2 kg metsseahakkliha
2 muna
2 leotatud saiaviilu
1 suurem riivitud porgand(toores)
1 suurem sibul
soola,pipart
1 purk purustatud tomatit või kodus tehtud letšot
1 spl jahu
100 ml rõõska koort
Teha nagu kotletitaigen,sellest väikesed pallikesed ja kergelt pannil pruunistada,panna ahjupotti lisada maitseaineid, letšo,koorega segatud jahu ja valada lihapallidele.
Pooleks tunniks ahju hauduma.
Jätkub seda järgmiseks päevaks veel soojendamiseks peale tööd.
HEAD ISU! |
AHJUSOE LEIB |
Jajah, selline ilm kisub kokkama, eriti küpsetama.
ReplyDeleteKas Sina oled tellinud Cayeuxist? Kas sealt tellimiseks peab mingeid erilisi maksevahendeid omama? Või saadavad nad lihtsalt arve?
ReplyDeleteJah olen tellinud mitmel korral.
ReplyDeleteMaksan krediitkaardiga,õigemini tellimisel märgin kr. kaardi andmed ja nad võtavad ise summa kr. maha
Kõik on ilusti toiminud
Saiad, pirukad, koogid- kah hea lõhnaga, a leivani pole jõudnud:(
ReplyDelete