Tuesday, May 29, 2012

IKKA AINULT IIRISED - 1

SAPPHIRE
Nädalavahetusel alustas IB grupp õitsemist.
Panen siia üles õitsemise järjekorras.
















RED ZINGER
MAROON CAPER
VAMP
RED ORCHID
CORNISH
LILAC LIGHT
HONEY GLAZED
RARE EDITION
APACHE WARRIOR

9 comments:

  1. Tõenäoliselt ei saa minu aias kunagi olema iiriste kollektsiooni. Seda tänuväärsem on neid kauneid õisi Su blogist näha. Kuigi 'Red Zinger', 'Cornish' ja 'Apache Warrior' peaksid kohustuslikus korras igas aias leiduma.

    ReplyDelete
  2. Mina just otsustasin, et peale kääbusiiriste ja siberlaste ei jää mu aeda ühtegi iirist.

    ReplyDelete
  3. Mina küll muretsen järjest juurde-haigus!!Järjest uusi ja huvitavaid sorte tuleb juurde ja kui "kiiks" on selline siis lihtsalt ei saa tellimata jätta.Nad on tõelised iludused.Üks ilusam kui teine.Iga uue taime õidepuhkemist lausa ootan.Sel suvel on Inglismaalt tellitud 14 uut sorti ja veel lisaks nipet näpet.
    Minu ja iiriste puhul kehtib ütlus,et alati on üks puudu.Minul küll rohkem 10 puudu.
    Lihtsalt midagi pole teha,huvi selline!

    ReplyDelete
  4. Kes kogub marke,kes märke-mina iiriseid!

    ReplyDelete
  5. Nad on ilusad ja põnevad tõesti, aga minu jaoks teiste aedades. Igaühele oma :)

    ReplyDelete
  6. Jah, mõni igatseb roose, mõni tulpe. Mina nagu Sinagi eelistan iiriseid. Olekski kole kui kõik aiad oleks ühtmoodi taimestatud ja sama sortimendiga. Minu IB-d veel ei õitse, aga ega mul neid väga palju polegi, ootan suure huviga TB-sid ja neid on mul vist isegi rohkem kui 10 puudus:)
    Õige on Sapphire, Sul on kogemata h puudus.

    ReplyDelete
  7. Nii tore, lehitse nagu iiriste kataloogi. Kahju, ainult, et nii kaugel! Muidu võiks kogu iiristeperioodi joosul üht korduvalt ilmuvat iirisesõpra su aarete vahel liikumas näha.

    ReplyDelete
  8. Muhedik, Sinu iiristevalik on muljetavaldav! Millised v2rvid ja millised mustrid! Ja iiris on ilus ka "p2rast", ilma 6iteta, oma m66kjate lehtede ja toredate risoomidega.
    Aiaruum on, teadagi, alati liiga v2ike ja aednikul k2si liiga v2he. Taolisi suuri kollektsioone on nii tore aeg-ajalt kuskil imetlemas k2ia, mul on alati silme ees varasuvi TY Botaanikaaias, tuttavaid taimekollektsion22re mul pole. Ja maailma ilu ning imeasjade l6hnaks pean siiski oma aiaski m6nda neist kasvatama, sest kollektsiooni suuna valiku tegemise aeg pole veel k2es.
    Veelkord, imetlen teid, asjatundlikud ja pyhendunud iiriseaednikud:)

    ReplyDelete
  9. Palun vabandust aadressaadi segamini ajamise p2rast, sest just vaatasin Muhediku pilte, ometi on teie aiad v2ga erinevad. Mul on madalr6hkkonna ajal alati pea vatti t2is ja segadust rohkem kui rubla eest, andke mu rumalused andeks. Lugupidamisega, teie segane K.

    ReplyDelete