Saturday, July 21, 2012

EI ÜHTKI VIHMAVABA PÄEVA

Meil siin alates seitsmevennapäevast ei ole olnud ühtki vihmavaba päeva.On sadanud kasvõi natuke,aga ikka sadanud.Eile lausa õnnistas meid rahega,mis küll läks sujuvalt üle paduvihmaks.Ka täna hommikupoole 5-6 vihmahoogu.Õnneks nüüd pealelõunast saadik ilm ilus ja taevas "vahupilvedes". Maa on vett täis ja mädanikud on kerged tulema.Maasikad hallitavad ja mädanevad.Meil veel liivamaa,aga kui veel savikas oleks siis oleks asi juba päris hull .Eks nüüd on tulnud viimasel ajal rohkem taevasse vaadata,siis ka mõned  pildid.











5 comments:

  1. Pisike on see eestimaa, aga samas ilma poolest ikka väga erinev. Meil siin Pirital oli jälle nii, et nädala alguses tuli vihma, siis oli mitu päeva kuiv ja eil tuli ka natuke. Täna hommikul jällegi pilvitu taevas.

    ReplyDelete
  2. meie kandis ka muudkui sajab ja jänesed lippavad mööda aeda ringi.

    ReplyDelete
  3. Tõsi-tõsi, aga sajab ju tegelikult hoopis kauem, meil on alates jaanipäevast vähemalt üks hoog küll üle käinud ja lõppu ei näigi tulevat. Ja kui Sina ütled, et eile õhtupoolik läks ilusamaks, siis meie saime neist mustadest pilvedest kui kosest. Hommikupoolikul käis ka mitu sabinat üle. Aed on väga pehme, rohimine kõne alla praegu ei tule.

    ReplyDelete
  4. Kui ma siin loen kommentaare, siis ma mõtlesin, et äkki siis Pärnal ka ikka vihmasem on. Rododele on see küll hea, saavad vett nii palju kui kulub. Kuigi õiepungade jaoks on ikka päikest ka vaja. loodame, et siis augusti kuu tuleb kuivem, ikkagi ju vilja korjamise kuu. Mina olengi tähelepannud, et juuli viimane nädal ja augusti algus on kuivem aeg. Me võtame tavaliselt sellel ajal puhkust ja siis on peaaegu alati kuiv olnud. Aga see missugune "keevitamine" 2010 aastal oli, vot seda küll ei taha. Siis oli ikka täitsa hull.

    ReplyDelete
  5. Oh pagan, mu p.mäe on siis ma ei tea kus. Mul oleks endiselt vihma vaja, aga vot ei tule :( Kastan oma pottilat ja silkan muudkui tiigi vahet. vahepeal miski tiba tuleb, aga põld on küll - raiu või kirvega. Ülal künka otsas.

    ReplyDelete