Tuesday, February 10, 2015

HEITLIK VEEBRUAR

Kui eile oli veel korralik talv ja temperatuur oli-8.9C ,mis küll õhtu saabudes tõusis -4,4C ni ja hommikuks oli lausa+1Csooja ,siis täna täiega kevades.
Tänane päev on täiesti kevadine -  temperatuur +4,5C põhjapool ja läänekaares,kus väikene päikesevari peal näitab termomeeter +8,2C.Mis veel lõunapool päikese käes näitaks,ei tea -seal ei ole lihtsalt termomeetrit.
Päike paistab,räästad tilguvad,lumi kahaneb silmnähtavalt ja seda lindude laulu on kuulda kõikjal.
Täna kevad,mis kevad!!!Veed  vulisevad päikese paistel.Ja see võrratu kevade lõhn!-lasksin seda ka tuppa!
Ilm ööpäevaga ühest äärmusest teise,kas jääbki selliseks see tuisukuu! Seda küll ei taha,et külm ja sula nii kiirelt vaheldub.
Seemneid olen küll vist liigagi hoogsalt varunud,kuid külvamisest asi veel kaugel.Märtsi alguses teen mõned varasemad külvid,enamus jääb märtsi lõppu.Sel aastal jäi silma erinevaid salatisorte ja seda meil kevadel kulub,teen kastidesse varase ettekülvi märtsi algul.  Kui ilm vähegi kannatab siis lähevad kastiga edasi kasvuhoonesse katteloori alla.Väike külm ei tee neile midagi.

Tänane kevadtunne

Metsaalune täiesti lumevaba

2 comments:

  1. Täna oli tõesti kevad, mis kevad. Rahutus tuli naha vahele :) Aga vara ju veel natuke. Ja õudne on see, et kui kõik oma soetatud kasulike kultuuride seemnepakke demonstreerivad, siis mina pole veel isegi mõtlema hakanud. Ah, aega ju veel on ka :D

    ReplyDelete
  2. Need seemnepakid kohe ajavad hulluks :)

    ReplyDelete