Monday, June 17, 2019

POOL JUUNIT LÄBI

Astroloogiline suvi pole veel kätte jõudnud,kuid ilmad jätkuvalt suvised.Ilm tegi küll vahepeal vingerpussi ja kallas nii vett,kui rahet alla,kastis maa väga korralikult ära ja ilmad tagasi suviseks.Suviste ilmade vastu pole mul midagi,meeldib ja jaguks seda sooja ilma ka juulisse.Vaatan,et sipelgad murus teevad oma pesad sel aastal kõrgustesse,tavaliselt olid enamasti laiuti,kas on oodata pikemat vihmaperioodi või lihtsalt neil uus mood.
Õitsemine on ülikiire ja maasikad valmivad silmnähtavalt,murelil on marjad enam-vähem valmis ja eilse ööga olid tiivulised sõbrad tühjaks teinud varase valmimisega kollaseviljalise mureli, mõni toorepoolne on veel puus.Ei osanud nii vara kattagi,õnneks sel aastal oli vähe küljes ka ,õitsemine jäi öökülmaperioodi.Punastele,nemad on hilisamad,sai võrk ümber pandud.
Siberi iirised täisõites ja nädalavahetusel käisin sinist jõge imetlemas-teadagi kus.Ilu nautimisega unustasin pildistada,telefon ju kaasas,aga ühe oma lemmikvaate tagasiteel ikka tegin.
Eile avasid  esimesed õied kaktused-õitsemist peaks jaguma tükiks ajaks.

MAGNUM BORDEAUX
SHIRLEY POPE 
RIGAMAROLE
Opuntia fragilis LZ 343,liik

1 comment:

  1. Ma isiklikult loodan, et need sipelgapesad kõrgustesse on tingitud sadanud vihmadest (lootusetu optimistina) aga tegelikult viitab see võimalikele vihmadele tavaliselt :(

    ReplyDelete