1. l,5 L jagu riivitud suvikõrvirsat
2. kaks keskmist hakitud sibulat
3. õli-korralik sorts.
4. seemnete segu 3 spl
5. mitmevilja jahu -1kl-1,5 kl,et parajalt paks
6. 300 gr riivjuustu
7. küpsetuspulbrit 1 tl segatuna jahuga
8. 4 -5 tomatit
9. soola,pipart maitse järgi
10.5 muna
Riivitud suvikõrvits,õli,sibul,sool,pipar 200 gr riivjuustu ,seemned ja mitmevilja jahu kokku segada ja panna ühtlase kihina plaadile
Kloppida munad kergelt ja lisada 100 gr riivjuustu ja valada see juba pannil olevale kihile.
Peale panna tomativiilud ja ahju,200 C juures 30-40 min.
Meie peres ei söö suvikõrvitsat mitte keegi, sellepärast pole mõtet seda ka katsetamiseks koju osta.
ReplyDeleteoo, see kõlab suurepäraselt kui sibul :D välja jätta, kindlasti proovin ka teha :)
ReplyDeleteAitäh, proovime :)
ReplyDeleteKabatšokki on võimalik valmistada maitsetu vesise plönnina. Ükski minu suvekülalistest pole pakutud kabatšokirooga söömata jätnud, kuigi enne on torisenud. Kes teab kust need eelarvamused tulevad. Ei ole mina doktor, vaid teen kabatsokki põhiliselt väga lihtsal viisil: praen pannil pisukese soolaga maitsestatud viile, pärast ümberkeetamist panen palju pipart, nii et mustab (Pipart ei tohi praadida - läheb kibedaks.), pipar ärkab kuumuses ellu. Kausis: iga pannitäie vahele panen hapukoort. Lõpuks hakin kaussi suure peotäie petersellilehti. Ka pannil oleva õli valan hulka. See on parim toit: mahlane, piprane, värske.
ReplyDeleteProovitud, suurepärane!
ReplyDeleteKõik need suviste andide pirukad on äärmiselt maitsvad. Katte saad õhulisemaks, kui lisad lahtiklopitud munadele ka sortsu hapukoort.
ReplyDeletePaistab väga maitsev, tuleb kindlasti järgi proovida. Suvikõrvits on üks mu lemmikutest köögiviljadest.
ReplyDeleteSuvikõrvits on hea lahe suvetoit. Kahju ainult, et sel aastal pole erilist saaki loota. Meie oma sai alles augustis kasvuhoo sisse.
ReplyDelete