Sunday, January 9, 2011

KIIKAME KÖÖKI


Väljas sajab ja on sompus..Lihtsalt poodi värske leiva järgi polnud isegi autoga tuju minna.Hakkasin küpsetama.
SEEMNELEIB
Rätiku all palav leib....

SUITSUVORSTI --JUUSTUMUFFINID

150 gr võid
3 dl hapukoort
6-7 dl jahu +2 tl küpsetuspulbrit
100 gr riivjuustu
200 gr Nõo suituvorstikuubikuid(valmispakend)
soola,pitsamaitseainet
köömneid kaunistamiseks

PUUVILJAKRINGEL

Eelkergitusega pärmitaigen.
Kuivatatud virsikud,rosinad,mandlilaastud, õun
Rullida taigen lahti,panna taignale külmad võitükid,rosinad,tükeldatud ,leotatud aprikoosi tükid,suhkur
Voltida neljaks ja uuesti lahti rullida,lisada jälle külmad võitükid rosinad mandlilaastud,aprikoos, suhkur
Uuesti kokku voltida ja siis veel kord korrata
10 min külmas seismise järel uuestu lahti rullida lisada suhkur,mandlilaastud ja õunaviilud.
Rullida kokku ja kas teha kringel,sarvesaiakuju ja määrida munaga ja ahju

HEAD ISU

4 comments:

  1. Ah, kringlit polegi ammu saanud

    ReplyDelete
  2. Nii palju küpsetisi kohe ühekorraga!

    ReplyDelete
  3. Leiba küpsetan regulaarselt korra nädalas.Sügisel jäi pikem vahe ja juuretis läks raisku.Siis sain sõbranna käest uue ja nüüd teen pidevalt.Kui lapsed maal olid jõulude alal, siis tegin paar nädalat iga päev leiba,Poe leiba ei tahetud.
    Ega iga päev ka nii palju ei küpseta,tegin külalistele kohvi kõrvast.Üldiselt armastan kokkata, kui aega on.

    ReplyDelete