Kui marju rohkem käes võib ka proovida kuivatamist.
Viimane kord sai pressitud toormahla külmikusse ja tihkem osa sai kuivatatud.Kuivatasin tavalises elektripraeahjus kolmel päeval.4-5 korda päeva jooksul kuumutasin praeahju tühjalt 100 c juurde ja siis kinni ning õhukese kihina plaadile pandud mass ahju.
Tulemuseks naturaalsed maasikakrõpsud-iga lapse unistus!
Ma tegin ka neid, aga katsetasin ka tsipa teistsuguseid kuhu blenderdasin piparmünti sekka. Abikaasale nood ei meeldinud, sõbrannale meeldisid jälle rohkem.
ReplyDeleteImelik, et varem ei mõeldud kuivatamisele, aga nii saab igasugu põnevaid snäkke teha. Tubli oled
ReplyDeletemmmmm. tundub mõnus olema :)
ReplyDeletemina viilutasin täna lihtsalt maasikaid kuivatisse. homme panen kirsid.
ReplyDeleteVäga isuäratav ja kasulik pealekauba. Tore idee!
ReplyDeleteIgasugused näksid ja krõpsud on minu jaoks tundmatu teema, no ei isuta.
ReplyDelete